WEBPODIUM
Linda Jansma
TWEESTRIJD

| Achterflaptekst |

Hanna's wereldje is perfect. Voor de buitenwereld althans, want al vanaf het begin van haar huwelijk met de rijke en gerenommeerde gynaecoloog Axel Kolman wordt haar leven beheerst door intimidatie, bedreigingen en geweld. Alles verandert als Maurice en Sonja van Buren de villa aan de overkant van de straat betrekken en Sonja's broer Wil langzamerhand begint te vermoeden dat er zich meer tussen de vier muren van het huis van hun buren afspeelt dan zo op het eerste gezicht te zien is. Samen met zijn zus en zwager probeert hij op alle mogelijke manieren tot Hanna door te dringen dat haar leven met de agressieve Axel helemaal niet zo normaal is als ze zelf is gaan ervaren. Door de aanhoudende bemoeienis van Sonja, Maurice en Will wordt Axels gedrag steeds gewelddadiger en bereikt de situatie uiteindelijk een hoogtepunt als Hanna besluit weg te lopen, een beslissing die haar duur komt te staan en die haar voor een bijna onmogelijke keus stelt.

Tweestrijd gaat over het gevecht van een mishandelde, onderdanige vrouw die moet kiezen tussen overleven, of ten onder gaan aan het geweld van de man waar ze van houdt.

 

| Over de schrijver |

Linda Jansma: 'Al sinds de lagere school ben ik bezig met schrijven. Op mijn twaalfde stuurde ik voor het eerst een manuscript naar een uitgeverij van jeugdboeken en daarna nog twee keer. Vervolgens ben ik na mijn studietijd overgestapt op thrillers en hoop daarmee ooit mijn debuut te maken.'
 

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009

 

Lees de recensie!
Klik hier...
Linda Jansma

Tweestrijd

 

Linda Jansma

 

Beste Manuscript 2009
Beste Manuscript 2009
Uitgeverij Het Manuscript

Interesse?

 


Mail me!

Beste Manuscript 2009

Topauteur

 


Uitgeversdeur

 


Het Manuscript 2009

 

Fotografie Big Bang Express

Meer info?

Download certificaat

Tweestrijd

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009