DISCLAIMER

De website www.hetmanuscript.org wordt beheerd door BIG BANG EXPRESS BV, bureau voor creatieve producties in woord en beeld. Bij de samenstelling van de inhoud is grote zorgvuldigheid betracht. BIG BANG EXPRESS BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolledige informatie.

Verwijzingen op deze website kunnen voeren naar bronnen die door derden worden bijgehouden en waarover BIG BANG EXPRESS BV geen zeggenschap heeft. BIG BANG EXPRESS BV draagt dus ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van deze informatie.

De website www.hetmanuscript.org biedt een podium voor de schrijfwedstrijd BESTE MANUSCRIPT 2009. Deze wedstrijd is een initiatief en derhalve Intellectueel Eigendom van BIG BANG EXPRESS BV.

Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. Alle manuscripten blijven Intellectueel Eigendom van de auteur. Publicatie geschiedt uitsluitend in overleg met de auteur.

Enkel onder schriftelijke toestemming van BIG BANG EXPRESS BV en/of de auteur van het ingezonden manuscript is het toegestaan informatie, beeldmateriaal, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via www.hetmanuscript.org op enigerlei wijze te verspreiden, tenzij de verspreiding van informatie ed. als doel heeft de wedstrijd BESTE MANUSCRIPT 2009 te promoten.


Privacy verklaring

Big Bang Express BV respecteert de privacy van alle deelnemers en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke informatie, evenals het ingezonden manuscript, vertrouwelijk wordt behandeld en nooit zonder toestemming voor andere doeleinden wordt gebruikt dan voor de schrijfwedstrijd BESTE MANUSCRIPT 2009.

 

BIG BANG EXPRESS BV 2009
www.bigbangexpress.com
 
Betekenis Manuscript volgens Van Dale
Waterman vulpen

Hoeveel slapeloze nachten

...bezorg jij de lezer?

 

foto cover Renate Dorrestijn
Beste Manuscript 2009
Beste Manuscript 2009

Kan jij een lezer laten huilen

...van het lachen?

 

Internationaal

Uitgever zoekt schrijver!

Met spoed!

 Reageer...
Internationaal
Beste Manuscript 2009
De typemachine ratelt gekkepraat


Frankfurter Buchmesse 2008