WEBPODIUM
Linda Jansma
BUITENSPEL

| Achterflaptekst |

Een verdwenen meisje. Een kinderlijkje. Een vrouw in coma. Een oogverblindende politie-inspecteur. Allemaal ingrediënten voor een zinderende thriller.

Mara is gelukkig getrouwd met Ben en heeft twee kinderen, een eigen huis, een leuke baan en een paar goede vriendinnen. Niets om over te klagen. Dan verdwijnt Maartje, hun buurmeisje, en begint Ben vreemd gedrag te vertonen. Mara ontdekt dat hij op de avonden waarop hij later thuiskomt niet altijd aan het werk is, dat hij vreemde telefoongesprekken voert en ontmoetingen heeft met mensen die zij niet kent. Als uiteindelijk een groot geldbedrag op de spaarrekening wordt gestort waarvan Mara de herkomst niet kan achterhalen, raakt ze er steeds meer van overtuigt dat Ben méér te maken heeft met de verdwijning van Maartje en raakt ze betrokken bij een sinister kat en muisspel, dat haar leven en dat van haar kinderen in ernstig gevaar brengt.

 

| Over de schrijver |

Linda Jansma: 'Al sinds de lagere school ben ik bezig met schrijven. Op mijn twaalfde stuurde ik voor het eerst een manuscript naar een uitgeverij van jeugdboeken en daarna nog twee keer. Vervolgens ben ik na mijn studietijd overgestapt op thrillers en hoop daarmee ooit mijn debuut te maken.'
 

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009

 


Jennifer Valentijn

Buitenspel

 

Linda Jansma

 

Beste Manuscript 2009
Beste Manuscript 2009
Uitgeverij Het Manuscript

Interesse?

 


Mail me!

Beste Manuscript 2009

Topauteur

 


Uitgeversdeur

 


Het Manuscript 2009

 

Fotografie Big Bang Express

Meer info?

Download certificaat

Buitenspel

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009