WEBPODIUM
Aloys Brok
DANIEL

| Achterflaptekst |

Daniel speelt zich af in een niet al te verre toekomst. Er leven niet veel mensen meer op aarde. Een ongeneeslijke ziekte is uitgebroken waardoor de mensen verzwakt zijn en niet oud meer worden.

Ieder kind wordt op een bepaald moment getest op deze ziekte, in de hoop dat er kinderen zullen zijn die "gezond" zijn. Volgens aloude verhalen dienen de "gezonden" zich te verzamelen in Paris. Het blijkt dat Daniel niet ziek is en hij gaat op pad.

Na veel omzwervingen en avonturen bereikt hij Paris. Daar ontdekt hij dat de weinige gezonde mensen onder leiding van Jesabel een strijd voeren met de zieken om de heerschappij van de stad. Wat Daniel hoort en ziet van de "gezonden" bevalt hem niet en hij besluit om verder te trekken.

Toekomst of Fantasy?

 

Over de schrijver |

Aloys Brok: 'Ik schrijf gedichten en verhalen. Soms alleen voor mezelf, soms voor iemand anders en soms voor iedereen. Ik schrijf en leg het weg. Na een tijdje lees ik de regels opnieuw en alleen datgene wat me dan een goed gevoel geeft blijft bestaan. Daarom bied ik nu Daniel aan iedereen aan.'
 

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009

 


Aloys Brok

Daniel

 

Aloys Brok

 

Beste Manuscript 2009
Beste Manuscript 2009
Uitgeverij Het Manuscript

Interesse?

 


Mail me!

Beste Manuscript 2009

Topauteur

 


Uitgeversdeur

 


Het Manuscript 2009

 

Fotografie Big Bang Express

Meer info?

Download certificaat

Daniel

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009