WEBPODIUM
Hulya Cihanbeyli-Celik
LIEFDE IS ALLES WAARD
| Achterflaptekst |
Wanneer het leven zijn betekenis begint te verliezen, wanneer het licht in je dooft en de duisternis zich om je sluit... Blijft er nog maar één ding over om dat licht weer te vinden: Wilskracht.
"Liefde is alles waard", zegt de grote liefde op een dag tegen haar. Hij noemt haar altijd Coconnetje. Wanneer de betekenis van deze zinnen tot haar door begint te dringen is het te laat. Hij leeft dan niet meer. Maar ook na zijn dood leeft haar liefde voor hem voort, dankzij haar spirituele gave. Alleen is ze zich er eerst niet van bewust dat ze deze gave heeft, eerst moest ze obstakels overwinnen: de trauma's die ze in zich draagt.
Haar spirituele gaven ontwikkelen zich pas wanneer ze zich met haar pijnlijke verleden verzoent. Pas in de donkerste periode van haar leven, in een tijd van rouw, dient haar bijzondere gave zich aan, haar kracht. Ze ziet dromen, dromen die haar tot nieuwe inzichten brengen. Ze komt tot de ontdekking dat heel haar leven een zoektocht is. Naar zichzelf: ze wil zichzelf vinden en zichzelf blijven. En ze komt tot het belangrijkste inzicht: de ware liefde ontmoet je maar één keer in je leven.

Dit boek is het dramatische levensverhaal van een naamloze hoofdpersoon, die zich ondanks allerlei blokkades en tegenslagen met veel wilskracht door het leven heen worstelt. Het is gebaseerd op waargebeurde ervaringen. Een verhaal uit de jaren tachtig en negentig.

Over de schrijver |
Hulya Cihanbeyli-Celik: 'Toen ik voor eerst begon te schrijven, was dit een totale ramp. Ik leed aan een vorm van Afasie (taalstoornis). Dit kwam doordat ik 1997 een tragisch auto-ongeluk had meegemaakt. Ik moest rustig en langzaam spreken om me verstaanbaar te maken aan de mensen. Mijn schrijfvaardigheid, taalbegrip en productie was enorm achteruitgegaan. Tien jaar later na dat ongeluk heb ik in verband met de revalidatie een boek geschreven zodat mijn spelling, zinsbouw en woordenschat getraind konden worden. Ik heb nog steeds problemen met vinden van woorden en mijn zinsconstructies zijn ook niet optimaal. Maar ik blijf doorzetten met de taal!'
 

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009

 


Hulya Cihanbeyli-Celik

Liefde is alles waard

 

Hulya Cihanbeyli-Celik

 

Beste Manuscript 2009
Beste Manuscript 2009
Uitgeverij Het Manuscript

Interesse?

 


Mail me!

Beste Manuscript 2009

Topauteur

 


Uitgeversdeur

 


Het Manuscript 2009

 

Fotografie Big Bang Express

Meer info?

Download certificaat

Liefde is alles waard

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009