WEBPODIUM
Karin Vrielink
ILIAS IN MAGGELSPACE - DL 3 - DE ORDE VAN DE NEGEN EDELBYTES

| Achterflaptekst |

Een regenachtige zondagmiddag verandert in een bloedstollend avontuur als Ilias erachter komt dat zijn zusje Aziza spoorloos verdwenen is. Als Ilias op zijn laptop een MSN gesprek vindt tussen Aziza en de geheimzinnige Malov, komt hij op het spoor van Maggelspace, de digitale wereld áchter het internet. Aziza is zonder het door te hebben in de handen gevallen van de Gemaskerde Maggelboys onder leiding van Malov, de valse chatvriend van Aziza. Deze bende gebruikt Aziza als lokaas in een complex hartenspel om negen zeldzame edelbytes te verzamelen. Edelbytes die de bende nodig heeft om toe te kunnen treden tot de machtige Orde van de Negen Edelbytes.

Ilias zoekt op zijn laptop wanhopig een ingang naar Maggelspace om Aziza te redden. Als hij terecht komt in het netwerk Magasia vindt hij bondgenoten in de Digitale Grootbyte Magrama en Moeddha het Zwevende Morakel. Dit bijzondere tweetal heeft er alles voor over om de toetreding van Malov en zijn bende Gemaskerde Maggelboys tot de Orde van de Negen Edelbytes te voorkomen. Langzaam raakt Aziza steeds dieper verstrikt in het hartenspel en brengt ze de Gemaskerde Maggelboys onbewust steeds dichter bij hun doel. Maar wie is die geheimzinnige toeschouwer die stiekem notities maakt bij de opdrachten van Aziza in het hartenspel? Kan Ilias de verborgen digitale gevangenis van zijn zusje op tijd vinden en haar losmaken van de verblindende invloed van Maggelboy Malov?

Ga opnieuw op reis met Ilias, voor een weergaloze zoektocht door de mysterieuze digitale wereld van Maggelspace!

 

Over de schrijver |

Karin Vrielink: 'Een meisje met een droom. Een vrouw met een passie. Een schrijfster met een visie. In mijn kinderboekenserie Ilias in Maggelspace komen ze voor het eerst samen. Schrijven is voor mij de perfecte vertaling van beelden uit mijn levendige fantasie naar woorden die ik met de wereld wil delen. In Ilias in Maggelspace komen mijn fantasie, internetkennis en de prachtige maggeltekeningen van tante Kini samen. Hierdoor raak ik enthousiaste fans in hun leeshart en geef ik ze in elk boek een beetje bagage mee om zich beter te wapenen tegen de risico's die je in de digitale wereld tegenkomt.'
 

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009

 


Karin Vrielink

De Orde van de Negen Edelbytes

 

Karin Vrielink

 

Beste Manuscript 2009
Beste Manuscript 2009
Uitgeverij Het Manuscript

Interesse?

 


Mail me!

Beste Manuscript 2009

Topauteur

 


Uitgeversdeur

 


Het Manuscript 2009

 

Fotografie Big Bang Express
Download certificaat

De Orde van de Negen Edelbytes

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009

 


Het Manuscript 2009

 

Jouw manuscript