WEBPODIUM
Aleid van Zanden
NIET TE FILMEN!

| Achterflaptekst |

"Ik ben niet meer op zoek naar degene die mijn hart sneller laat kloppen, ik zoek iemand die mijn hart op hol laat slaan!"

Dat is het motto van Jet Broekeman; archeoloog, chaoot en de verstrooidheid zelve. Maar wat als vriendin Ankie haar been breekt en Jet noodgedwongen een hele week in haar eentje in Egypte door moet brengen, ze daar de Schot Alan ontmoet en ontdekt dat ze hem gevonden heeft? En direct daarna ontdekt dat niet iedereen is wat hij lijkt? Dan neemt ze uiteraard de benen, naar huis! En Alan? Die laat het er niet bij zitten, zeker niet als hij haar geheim ontdekt...

De koppigheid van de hoofdpersoon is tenenkrommend, de vasthoudendheid van haar aanbidder ontroerend. Haar vrienden, die haar idiote gedrag wel gewend zijn, voelen zich ditmaal terecht geroepen in te grijpen, hoewel ze zelf ook genoeg aan hun hoofd hebben.

Hilarische gebeurtenissen, idiote stunten en een levensgevaarlijke kidnap; het leven van Jet Broekeman is allesbehalve saai.

Niet te filmen! is een luchtige en komische roman over het leven van alledag van een hecht clubje vrienden in een grote stad.

 

Over de schrijver |

Aleid van Zanden schrijft graag humoristische verhalen en is gek op films.
 

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009

 


Aleid van Zanden

Niet te filmen!

 

Aleid van Zanden

 

Beste Manuscript 2009
Beste Manuscript 2009
Uitgeverij Het Manuscript

Interesse?

 


Mail me!

Beste Manuscript 2009

Topauteur

 


Uitgeversdeur

 


Het Manuscript 2009

 

Fotografie Big Bang Express
Download certificaat

Niet te filmen!

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009