WEBPODIUM
Nina Kabri
IK, ELLENDIG MENS

| Achterflaptekst |

De jonge, excentrieke Katerina groeit op in een zwaar gelovig gezin. Ze probeert haar eigen identiteit te ontwikkelen, maar voor haar dromen en idealen is geen ruimte. Ze ontmoet de knappe, charmante John die haar redt van haar extreem gelovige vader en haar meeneemt naar de stad. Net als Katerina komt ook hij uit dezelfde geloofsgemeenschap. Na jarenlange indoctrinatie zoeken ze wanhopig hun plek in de maatschappij.
John krijgt een baan aangeboden in de Caribbean en de keuze is snel gemaakt. Ze vertrekken naar een tropisch eiland en bouwen daar samen een nieuwe toekomst op. Het contrast tussen de wereld waar ze vandaan komen en het luchtige eilandsbestaan is groot. Het verleden laat hen niet los, vooral Kate worstelt met veel vragen over de zin van het leven en wat nu de waarheid is. Ze sluit zich aan bij een groep gelovigen en merkt opnieuw dat vrijheid niet in de kerk te vinden is. John is gelukkig haar houvast en haar grote liefde en hij leert haar het leven wat meer te relativeren. Tot het noodlot toeslaat...
Katerina's leven verandert in haar grootste nachtmerrie en ze moet alleen verder. Gaat het Katerina uiteindelijk lukken om door alles heen haar dromen en idealen te realiseren?

Lees zelf dit meeslepende verhaal over eenzaamheid en afwijzing, maar ook over liefde en romantiek en de diepe worsteling van een jonge vrouw naar de zin van haar bestaan!

 

Over de schrijver |

'Het was sterven of schrijven, ik koos het laatste.'

Nina Kabri
 

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009

 


Nina Kabri

Ik, ellendig mens

 

Nina Kabri

 

Beste Manuscript 2009
Beste Manuscript 2009
Uitgeverij Het Manuscript

Interesse?

 


Mail me!

Beste Manuscript 2009

Topauteur

 


Uitgeversdeur

 


Het Manuscript 2009

 

Fotografie Big Bang Express
Download certificaat

Ik, ellendig mens

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009