WEBPODIUM
Georgianne Pijttersen
ONZUIVER
| Achterflaptekst |
Onzuiver gaat over de technologieën, gewoontes en sociale etiketten waar we allemaal steeds meer in verstrikt lijken te raken. Wat is nog zuiver en wat niet? Voormalige hartsvriendinnen Cristina de Veer en Eva la Frontera hebben besloten samen spoorloos te verdwijnen. Afscheid nemen zij via Twitter. Hun leven is zodanig veranderd dat er geen andere mogelijkheid meer is. Eva's kunstgalerie heeft problemen, die niet alleen door de financiële crisis worden veroorzaakt. De zaken verergeren als Eva een affaire begint met een mislukte DJ. De relatie tussen Eva en Cris komt steeds verder onder druk te staan. Cris is druk bezig om af te studeren aan de mode-academie. Dat brengt de nodige problemen met zich mee: Een wanhopige worsteling met haar laatste mode ontwerp, gevoelens blijven koesteren voor een man die niet op vrouwen valt en een verbond met haar grootste vijand; Elle-from-hell. Maar hoe kan het zijn dat Elle zo veel over Cristina's leven weet? Elle en Cris hebben al tijden niet met elkaar gesproken en zelfs de dingen die Eva's huisgenoot aan Elle kan hebben doorverteld, verklaren niet hoe Elle dit allemaal kan weten. Het lijkt alsof Elle, ogen en oren heeft op plekken waar Cris liever niet over nadenkt.

Over de schrijver |
Geboorte van Onzuiver in 4 Twitters
GeorgianneModa@Weapons of mass destruction? Photoshop&hair weaves? Verstijft van angst niets meer kopen; Het is crisis. Waarom geloven we het nog?
September 2009

GeorgianneModa@Kuchend, rode aarde stof in mijn mond, uitglijdend over olijven. Godin inspiratie sprak ; Schrijf een boek over mode, realiteit, zin&onzin.
Oktober 2009

GeorgianneModa@Heeft het zin, lezen van grote auteurs maakt mijn ambitie wankel. Dan komt het besef; Dachten zij niet hetzelfde ooit? Ik typ gewoon door.
December 2009

GeorgianneModa@Onzuiver is afgerond. De olijfgaard waait als welkom, stof in mijn gezicht. Maart 2010
 

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009

 


Georgianne Pijttersen

Onzuiver

 

Georgianne Pijttersen

 

Beste Manuscript 2009
Beste Manuscript 2009
Uitgeverij Het Manuscript

Interesse?

 


Mail me!

Beste Manuscript 2009

Topauteur

 


Uitgeversdeur

 


Het Manuscript 2009

 

Fotografie Big Bang Express
Download certificaat

Onzuiver

 

Winnaar
Beste Manuscript 2009